En oppdatering.

Nå er det på tide med en liten oppdatering i bloggen her ser jeg:)

Vi har nå snart fullført valpe kurset, er 2 kvelder igjen. Vi har også vært på Rally-lydighets kurs, i helgen som var, og det var utrolig morro, så det skal vi fortsette med, er treninger på Horten hundeklubb hver tirsdag ettermiddag, så der blir vi med fremover:) Så er vi forhåpentligvis med på Rally stevne i september, det blir morro:D

Meg og Akillies på Rally kurs

Akillies er så utrolig morsom å jobbe med, han har kjempe kontakt, og lærer så utrolig fort, nå har vi gått gjennom Lydighet klasse 1 programmet innimellom, med litt mellomrom, og fin pussa litt, der det trengtes, så nå kan vi snart si at vi kan hele kl 1:)
Ellers har vi lekt litt med agility, prøvd litt fremmadsending, og og over hinder, her må det mye trening til, både for meg og han, jeg har jo aldri trent noe agility, så det er like mye trening for meg å skulle plassere meg riktig, og gi klare tegn. Men det er veldig morro å prøve seg litt, han er jo i hundre, og er kjempe ivrig.
Også har vi trent litt på ruta, og sende frem til kjegle, og terpet masse på lineføring og fri ved fot, og vi koser oss masse ute i det flotte været om dagen.

Slenger med noen vår bilder:)

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.

Dette innlegget ble publisert i Hverdags ting. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s